Nu har vi börjat flyttningen ! Mitt nya rum..

2009-08-31 /  09:01:49

Lite uppdatering ifrån mig..! Har ju flyttat hela helgen som många av er vet om (skrev ju det i inlägget innan) därav inga uppdateringar. Just nu sitter jag iallafall i den nya lägenheten, och vi har väl fått ordning på en del saker. Jag visar er mitt nya rum ovanför iallafall, fast inga möbler än ;). Beställde en ny säng igår på mio som kommer om någon vecka. Ska även fixa nytt skrivbord, data & tv. Så ni kommer säkert få hänga med här på bloggen när jag fixar i ordning mitt nya rum, det låter väl skojj :D?

Så i veckan kommer vi fortsätta med flytten till den nya lägenheten, så jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringarna. Vi har inte riktigt fixat bredband och sånt här än, så det blir lite trassligt :/. MEN! Jag har ju lovat er, att när vi kommit i ordning i lägenheten kommer det vara dagliga uppdateringar som vanligt. Puss på er! :)

Orsaken varför det inte uppdateras så ofta..

2009-08-26 /  20:39:51

Ja, ni märker nog att jag inte uppdaterar lika mycket på dagarna längre.. Så jag tänkte faktiskt förklara mig:

1.
Skolan har satt igång ! Det är mycket som händer just nu med ny skola och allt.. Läxor måste självklart också göras. Jag slutar rätt tidigt på dagarna, men när jag kommer hem är jag oftast rätt trött..

2. På fredag så flyttar vi ifrån vårat hus till en ny lägenhet. Alltså blir det mycket packning och förberedelser inför flytten, som tar upp en del utav min tid. Hela helgen kommer det fixas med flyttningen.

3. Jag har blivit en tv-nörd, haha! Har fastnat rätt mycket framför teven rätt mycket de senaste dagarna, så jag erkänner faktiskt att den har kommit före datorn&bloggen.. ;)

MEN...! När vi har flyttat och kommit iordning lite i den nya lägenheten kommer jag börja blogga som vanligt. Men just nu får ni faktiskt stå ut med något enstaka inlägg per dag. PUSS!

Vattenmelon..

2009-08-24 /  20:35:28

Läskade jag er..? Det var meningen, haha ;). Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall ! Det har inte hänt så mycket, men små saker gör en oftast glad. Först var det skola, sedan stan med min syster, annars bara slapp framför teven :-)

Nu börjar "Family Guy" på tv6, och efter det dubbelavsnitt med en utav de roligaste serierna, nämligen "Two and half men". Så nu ska jag sluta skriva, ni får väl gå och äta lite vattenmelon under tiden ^^. Min är ju uppäten nu.. Puss! <3


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?