Blommor

2009-07-31 /  23:55:05
Igår hann jag verkligen inte blogga alls mycket, men jag struntar i att bortförklara mig och går rakt på sak. Igår bakade jag, Olivia & Mirjam kladdkaka och hyrde film. Det tog ungefär 20 min  för oss att bestämma vilken film det skulle bli... till slut blev det "Irene Huss", efter vi upptäckt att vi hade sett alla "Wallander" och "Beck" ;).

Vad har jag gjort idag då? Dagen har spenderats hos farmor & farfar, där det blandannat blivit blåbärs-plockning. Vi fick faktiskt ihop en del! Och nu ikväll har jag sett på bio, det blev "Sommar med Göran". Jag berättar om det lite senare eller imorgon... :) Så, sagt & gjort, förlåt för den dåliga uppdateringen helt enkelt!

Nu åker vi mot..

2009-07-30 /  14:05:21

Hej på er sötnosar! ♥ Vi ska alldeles strax åka hem till min bror Mikael, Gaby & Alexander. Så jag tog på mig lite enkelt; kjol från h&m, tshirt från gina. Hoppas inte ni har det lika regnigt som det är här iallafall, men jag struntar faktiskt i det och kör på kjolen ändå! ;)

Mums, det blev det gamla vanliga !

2009-07-29 /  21:18:58
Storasyster Sandra som kom hem ifrån Norge häromdagen var på plats! :)

Jag beställde in det gamla vanliga. Kycklingkebab med ris ;)


Jag sitter och äter min favoritmat!

Mums! Vi åkte till "Musses grillhouse" som jag nämnde innan. Det var såklart lika god mat som alltid ! Hoppas ni haft en fin kväll...hittills iallafall? Vi har ju fler timmar att se fram emot :). Ska vi köra på en frågestund sen, eller vad säger ni? Första gången jag har det, så någongång måste väl bli den första (?)!

Ses lite senare då, puss! <3


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?