Someday...

2009-06-30 /  22:49:39
...but you just don't know when.

"Ghost whisperer"
, och senare blir det "Harpers Island"...Buuhhuu läskigt... Godnatt ;).
Förresten, ni kan se det på tv4!

UPDATE: Harpers Island börjar kl. 23.40! Avsnitt 2.

Den lilla klänningen

2009-06-30 /  12:20:26

Fem saker du inte visste om Isabella..!

2009-06-29 /  22:23:45
1. På alla bilder har ni säkert sett att jag har platt/rakt hår. Men egentligen är mitt naturliga hår väldigt lockigt.

2. I mellannamn heter jag Anna & Juliana. Anna kommer halvt ifrån min Mammas namn, och Juliana kommer ifrån min gammelmormor. Efteråt kom dock mamma på att hon egentligen heter Juline ;).

3. Jag tycker själv att jag ser väldigt liten ut mot egentligen hur gammal jag är, (det vet jag att många av er tycker med) ;)

4. En utav de värsta fobierna jag har är klistermärken och plåster(?!). Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är SÅ äckligt ! ;) Jag kan inte förstå hur folk kan sätta äpple-klistermärken i pannan t.e.x, det skulle jag aldrig göra! Ett annat exempel är om en annan person har ett plåster på sitt finger, skulle jag helst motså att hålla i dess hand..konstigt?

5. Oftast är jag rätt blyg av mig när det gäller folk jag inte känner.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?