Helgens båtsemester, del 1

2009-05-31 /  21:30:01

På den här båten spenderades hela helgen. ^^,


Mitt och min storasysters sovrum inne i båten.


Första kvällen när vi kom blev det grillning.

Nu är jag tillbaka efter helgens båtsemester, och det har varit helt underbart väder ! Och som jag sa i inlägget innan så skulle jag bjuda på en del bilder, och för att inte alla ska komma i en & samma inlägg så kommer jag att ladda upp i delar. Blir väl 2 eller 3 stycken delar efter helgens resa :)

Hoppas iallafall att ni har haft en bra helg, med mycket sol ^^,
Jag kom hem nyss, runt 21.00, så jag ska ta en dusch och sedan sätter jag mig och svarar på era kommentarer. Puss så länge :)

I helgen tar jag semester..!

2009-05-29 /  14:50:59

Japp, rubriken säger det mesta! ^^.
Jag & min syster Sandra ska till Tjörn och åka ut med båten, premiär! ;D Det kommer alltså bli en massa bilder, så på söndag kommer jag ladda upp massor av bilder ifrån helgens resa. Det låter väl bra?

Ville bara önska er en underbar helg, och hoppas att ni alla får en solig helg. Förresten, idag hade jag mitt sista högstadieprov, och det kändes såklart bra!
PUSS PÅ ER, ses efter helgen ! Ut i solen med er nu :D

Baka,baka liten kaka

2009-05-28 /  17:28:01

Mumsfillibabba!, är nästan det enda ordet jag får fram. Chokladrutor, kokousrutor, kärleksmums, kalla dom vad ni vill, huvudsaken är att det smakar gott (som det antagligen kommer att göra)! Just nu väntar jag på att de ska svalna, så snart ska jag och min syster äta dom.

Jag ska nog lägga till en eller två nya kategorier. En utav dom ska iallafall vara ungefär "resor & äventyr". Där jag t.e.x kommer lägga in helgens båttur, och dessutom resan till Öland i sommar med Olivia! :D Så det kommer väl dyka in lite saker där då & då. Ska fixa det lite senare.

Förresten, ska ni åka på någon resa i sommar? Spelar ingen roll om det är i Sverige eller utanför:)


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?