Canon & Nikon

2009-11-30 /  10:20:24


Den här videon & låten tycker jag är så bra och rolig :)! Titta på hela videon och lyssna på texten. Den handlar om en Canon-kille och en Nikon-tjej som blir kära..hur ska det gå? ;) Slutet på låten är så klockrent. De försöker se det på den ljusa sidan att; "at least we're not a Pentax".

Vad tycker ni om den då?
Nu blir det skola för min del, puss!

Barcelona vs. Real Madrid

2009-11-29 /  18:52:13Jag är inget direkt fotbollsfan, men tycker det kan vara kul att kolla ibland. Så jag ska ägna en del utav min söndagskväll för att kolla på; Él Clasico. Alltså Barcelona vs. Real Madrid :) Matchen börjar om bara några minuter, alltså kl. 19.00 på TV4 Sport.

Någon mer som ska kolla ;)?
UPDATE: Barcelona vann med 1-0, ingen mindre än Zlatan gjorde målet ;)..


Jag vill ha...klocka från Guldfynd:

2009-11-28 /  00:12:21


Visst är dom fina? Har faktiskt tänkt på att jag vill ha en ny klocka, som man både kan ha till vardags och vid finare tillfällen. Hittade då dessa på Guldfynd & tyckte att de passade in bra på som jag ville ha det ;)! Fastnade nog för den vita mest, men de hade inga kvar på lager :(, och den svarta hade de bara en kvar utav.

Jag får helt enkelt sova på saken, och kanske gå in på Guldfynd imorgon för att prova den.
Puss & godnatt ♥Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?