I put my new shoes on.

2009-10-31 /  16:13:40Här har ni mina nya skor som jag köpte igår på lilla shoppingrundan! Tycker dom är snyggare när man har på sig dom tycker jag ^^. Köpta på Skopunkten (499kr) för er som undrar. Dock fick jag dom lite billigare, då min syster också köpte ett par och man fick 50% på det billigaste paret ;D Så betalade runt 400kr.

Nå, vad tycker ni nudå? ;) Ni får se när jag har på mig dom någon dag också. Puss!


Gratis presenkort tackar man inte nej till!

2009-10-31 /  11:07:31

Nu har jag samlat & samlat poäng väldigt länge..och iförrgår nådde jag upp till 550poäng på gratismode.se för att få ett presentkort på 100kr ;)! Så jag beställde hem ett, och det kommer någongång under november. Att få ett gratis presentkort hemskickat på posten är väl inte något man tackar nej till direkt? :D

Nu ska jag äta lite frukost, kurrar i magen. Puss, ses senare! ♥

Nya jeansleggings..igen!

2009-10-31 /  09:28:31Nu visar jag er det första inköpet från igår! Jeansleggings från ginatricot (299kr). Jag har faktiskt velat ha dessa väldigt länge med tanke på att jag bloggat om dom både här och här! Hihi. Nästan så jag har börjat samla på jeansleggings nu som min syster nämnde igår att jag kanske hade lite väl många..? Detta blev mitt fjärde par!

Godmorgon förresten!♥ Vill ni se mina nya skor lite senare också?Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?