Ute-klädsel

2009-09-30 /  22:28:32


Idag så bjuder jag på en "dagens-ute-klädsel".


Liten uppdatering på höstdesignen.

2009-09-30 /  20:56:24

Jag kände att när jag skapade min höstdesign så hade jag direkt inga passande höstbilder, så jag har bytt ut lite i headern nu ;). En liten uppdatering på höstdesignen helt enkelt! Hoppas det var okej med er.. :) Det är inte förbjudet att tycka till i en liten kommentar ^^,

Nu ska jag se tv! PUSS <3
P.S, tryck F5 om du ej ser någon skillnad.

Rätt svar på hårfärgen är ...

2009-09-30 /  16:37:57


RÄTT SVAR: Jag färgade håret lite mer ljusare ;). Det kanske inte syns så mycket skillnad, men jag märkte det iallafall. Mitt hår mörknar alltid en aning på hösten och vintern, så jag ville få tillbaka det där fina solblekta håret som man har på somrarna :). Som sagt, inte så mycket skillnad, men alltid något :D. Dessutom syns det bättre i vissa ljus o.s.v. Hade inte i färgen så länge heller, ville bara ha lite lite mer ljusare ! Ni kan ju jämnföra hårfärgen med min headerbild eller profilbild.

Haha!, de flesta av er gissade att jag hade färgat håret mörkare..
Undra om jag någonsin kommer att bli mörkhårig? ;)


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?