Dagens fråga

2010-04-30 /  22:32:41

Hade fått några kommentarer om att ni ville se när jag inte hade min mascara på en bild och sedan när jag hade den på en annan. Hur skillnaden blev, före & efter helt enkelt. Eftersom jag hade tipsat om att den var så bra.

Tänkte kolla om ni andra också vill ha ett sådant inlägg? Isåfall fixar jag det :)

Friday

2010-04-30 /  19:46:50


Slänger in en snabb dagens klädsel. Ska försöka fixa ihop lite inlägg och svara på kommentarer senare, så vi hörs väl då. Later <3


Lillan

2010-04-29 /  23:07:13


Jag fotade Lillan lite idag, så himla söt så det finns knappt! Sprattlig var hon så det gällde att fånga ögonblicket i rätt sekund. Satt sedan och kliade henne på magen i en och en halv timme framför teven, hon var så nöjd så.


Vi ville få henne att stå på bakbenen, så vi lockade henne med leverpastej (se bilden till höger) och till slut fick jag några bilder ståendes. Det är knepet helt enkelt!Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?