Vad har trillat ner i brevlådan..?

2010-01-31 /  20:29:04


Photoshop: Redigeringstips

2010-01-30 /  14:45:09

1. Öppna bilden du ska arbeta med. Högerklicka sedan på lagret och välj "Duplicera lager / Duplicate Layer".

2. Tryck nu Ctrl+Shift+U så det nya lagret blir svartvitt.

3. Bläddra sedan ner rullgardinen som det visas på bilden och välj "Mjukt ljus / Soft light". Tryck sedan Shift+Ctrl+E, så läggs alla lagren ihop.

Det här är ett litet tips som kan vara kul att testa på vissa bilder, ibland blir det bättre och ibland sämre. Bara ett tips på hur man kanske kan få mer liv i vissa bilder, och veta fler sätt! ;) Det är väldigt enkelt, och hoppas ni förstod förklaringen. Nu är det bara att hitta den rätta bilden där redigeringen passar!


Monkey

2010-01-29 /  11:26:13

Nu har jag fått hem apan som jag berättade att jag beställde häromdagen :)! Visst är den söt? Det är en nageltorkare så att allt går lite fortare. Jag har inte hunnit prova den än, men själva fläkten låter kanske lite väl högt. Men det var bara mest en kul grej (:

Ni hittar den på coolstuff.se för 69:-, fast då ingår inte frakten. Puss<3


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?