Bilder från idag

2010-06-30 /  23:01:32


Vi gick och åt på "Paprika" i Nordstan. Beställde in varsin bakad potatis :)


Uppe i Femmanhuset i Nordstan på ett café. Söta Fanni beställde en slush puppie.

Det har varit en lång och härlig dag idag! Som jag nämnde imorse skulle jag möta upp en bloggläsare, så 12.30 mötte jag upp Fanni vid Botaniska Trädgården. Vi gick in där och gick runt ett tag, sedan tog vi spårvagnen in mot Nordstan. Åt på Paprika, kollade i affärer och sedan tog vi spårvagnen mot Mölndal och Scandinavian Photo. Blev inte så mycket fotande idag, känns som vi åkt runt i hela Göteborg.. är trött efter dagen! PUSS!


Mot Göteborg

2010-06-30 /  09:04:53


Linne Ginatricot / Skinnjacka H&M / Klocka Guldfynd / Jeans Ginatricot / Skor Dinsko


Jag ska åka tåget mot Göteborg kl. 10.00, ska träffa en bloggläsare. Vi ska fota m.m, så vi hörs lite senare igen, ni får ha en fin dag allihopa! ♥

Före & Efter

2010-06-29 /  11:59:08

Ljusstyrka, färgmättnad, levels & skärpa


Ljusstyrka, kurvor & kontrast


Ljusstyrka, kurvor, kontrast, skuggor & skärpa

RAW-programmet jag öppnar och förbehandlar mina bilder i innan Photoshop heter "Digital Photo Professional". Själv tycker jag att bilderna blir som nya och resultatet man kan uppnå är ibland ofattbart. Jag vet att det är många som gillar att se före- och efterbilder så det kommer som vanligt att dyka upp då & då. Nu ska vi iväg till stranden och sola! Kram på er :)


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?