Shoes

2010-09-30 /  16:48:20


Jag har helt & hållet glömt av att visa er skorna som jag fick hem förra veckan! De är från Nelly.com och kostar 299kr (länk). Skulle velat ha de i svart också, men de verkar helt slutsålda. Tycker de är mycket snyggare i verkligheten, 11 cm höga, men väldigt enkla att gå i med tanke på kilklacken. Nu ska jag plugga, kram ♥


Goodiebag

2010-09-29 /  16:08:32

Fick såklart en goodiebag efter Blogawards vilket var riktigt trevligt! Innehöll massa bra saker, bland annat en mascara som jag ändå hade tänkt att köpa som ny. Man fick även ett par rätt fräcka strumpbyxor, får väl visa er någon dag ;D. Necessären gav jag bort till min lillasyster, tänkte att jag fick vara lite snäll. Man fick även med ett prov på Britney Spears nya parfym "Radiance", den var supergod, måste ha den! Resten får ni kolla på bilden :)

Dagens outfit

2010-09-28 /  20:16:25


Tröja Nelly.com | Tshirt H&M | Väska Fashion By C | Skor DinskoHej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?