Strömstad & Koster

2011-07-29 /  19:40:38
Vi har helt underbart väder, strålande sol och runt 30 grader! Känns som att vi är utomlands, sitter ute just nu med datorn och bloggar lite snabbt. Vi har åkt färjan över till Koster idag och legat på stranden och solat, ska åka dit imorgon igen. Ska jobba lite på brännan innan vi åker till Grekland ;). Hoppas att ni har det lika bra ♥

Thursday

2011-07-28 /  21:30:00
Shorts Ginatricot / Linne H&M / Brillor Ginatricot / Skor Converse

Härligt väder idag, verkar ha varit det nästan runtom i hela Sverige? Hoppas det håller i sig några dagar ♥

På bussen

2011-07-28 /  16:53:51
Har haft en mysig shoppingdag med mina systrar i början på dagen, åt lunch på Jensen's bøfhus och sedan tog jag bussen kl. 15.40 från Göteborg mot Strömstad. Och så långt har jag bara kommt faktiskt, så sitter på bussen just nu, har en timme resande kvar ungefär. Har kopplat upp datorn så kan sitta och underhålla mig med den. Tänkte att det kunde vara kul att uppdatera bloggen lite så ni får hänga med också :). Bildbevis på att jag sitter på bussen ser ni här, haha! Ska tidinställa ett inlägg till senare så ni får något mer att läsa. Puss på er så länge!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?