Årets varmaste dag

2011-06-29 /  21:43:20
Njuter varje sekund av vädret just nu innan regnet kommer tillbaka & chillar i solen varje dag efter jobbet ♥

Sommardag

2011-06-27 /  21:12:06
Underbart väder idag så äntligen kunde man gå sommarklädd! Bodyn är från BikBok och shortsen från Cubus :). Förresten, jag klippte mig förra veckan hos frisören, tog bara 2cm på håret så det slitna fick åka bort. Så skönt med fräscht hår på sommaren. Nu ska jag fortsätta stöka undan lite grejer som ligger och drar.. Ha en fin kväll ♥

Home sweet home

2011-06-27 /  17:14:39
Nu är jag hemma igen! Var riktigt skönt att få sova i sin egna säng inatt, helt klart den bästa platsen. Åkte en del longboard i Stockholm, var faktiskt riktigt bra vid Hammarby Sjöstad där jag bodde, härliga och varma kvällar. Men, jag ville bara säga att jag är hemma, så nu vet ni det. Blir lite jobb i veckan och sedan tar jag ledigt. Puss!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?