+++

2012-04-29 /  18:03:21

Träningsfrågor

2012-04-28 /  20:46:42
Du tränar ju som sagt ofta, men hur äter du? Äter du normalt, stoppar du i dig något lite onyttigt några gånger i veckan eller bryr du dig inte, hur kombinerar du maten med träningen?
Tänker faktiskt inte alls på vad jag äter utan det jag tycker är gott och det har jag alltid gjort haha.. Så har jag ätit ett halvt kilo godis känner jag inte "SHIT måste till gymmet nu!!", jag går dit för att må bra + att det är kul :).

Vilket gym tränar du på?
Jag tränar på Sportlife och brukar köra på anläggningen i Alingsås, trivs superbra! Sedan har jag även ett rikskort så jag kan träna vart som helst i Sverige, så brukar även vara på Sportlife Ullevi i Göteborg när jag är där.Tränar du själv eller tillsammans med en vän? Jag ska börja träna på gymmet men ogillar att gå dit själv.. Känns som alla tittar på en.
Det brukar vara väldigt olika, brukar träna med min syster och min kompis som går på samma gym. Men hälften av gångerna åker jag dit själv och kör vilket kan vara riktigt skönt ibland. Kollar man sig omkring på gymmet så ser man att det är fler som är där och tränar själva än med någon bekant, så det är ingen som bryr sig om det :).

Okej, den här frågan kan låta ganska knäpp. Men hur gör du när du tränar och bara har sportBH och ett tunt linne på dig för att inte bröstvårtorna ska synas? Jag vill gärna ha så men jag är lite orolig för att det ska synas, hehe... Eller syns det inte när man tränar?
Haha don't worry, ingen fråga är knäpp! Men, det här är något jag faktiskt aaaldrig tänkt på. Men för att ge dig ett svar så skulle jag bara säga: so what om dom syns? I princip alla människor har väl bröstvårtor och tro mig, alla på gymmet är ändå för upptagna för att spana in sig själva och inte andra ;).

Tips på roliga pass i grupp?
Jag har faktiskt bara gått på bodypump och ett MRL-pass, men jag vill prova fler och sedan kan jag kan skriva ihop ett inlägg där jag tipsar om vilka som jag tycker är bra o.s.v.
Du tränar ju som sagt ofta, men hur äter du?
alltså inte så, men äter du normalt, stoppar du i dig något lite onyttigt några gånger i veckan eller bryr du dig inte, hur kombinerar du maten med träningen

Jag har fått lite frågor om min träning det sista, så jag samlade ihop ett gäng! :)

Fredag

2012-04-27 /  15:28:27
Favorittröjan från Monki ♥


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?