Mot Göteborg

2012-08-31 /  16:11:00
Precis fixat mig (till & med lockat håret, var ett tag sen!) för att åka mot Göteborg och träffa min pojkvän! Äntligen helg!!
 

En dag utanför stan

2012-08-30 /  20:34:00
Dagen har tillbringats ute på landet hos min vän, så mysigt där! Var och handlade och lagade jääättegod mat, sedan kom även solen fram en stund så då kunde man sitta utomhus med lite filtar. Hoppas ni med haft en lika fin dag! :)

Hemmagjord varm choklad

2012-08-30 /  12:11:11
Imorse när jag vaknade så ösregnade det ute, blev sjukt sugen på varm choklad då men kom på att vi inte hade någon Oboy hemma, så då slog jag helt enkelt upp hur man gjorde en egen! Det var superenkelt och här är receptet: häll upp 2 msk kakao och 1 msk socker i en kastrull. Häll på 1 dl vispgrädde och vispa till en jämn smet, inga kakaoklumpar ska synas. Vispa ner 4 dl mjölk och sätt sedan på plattan och värm upp allting. Häll upp i en kopp och toppa med grädde! Detta recept var för 2 personer men jag hade en jättestor mugg så allt fick plats där i ;). Till slut fick jag min varma choklad, slutet gott, allting gott!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?