Pizza/myskväll

2012-06-30 /  21:42:34
Var med bästis igårkväll och åt pizza på en uteservering, så mys! Beställde även dessert (cheesecake ♥) så vi gick därifrån verkligen proppmätta.. Fanns infravärme där så blev faktiskt inte så kallt även fast det regnade, skönt!
 

Bustier

2012-06-29 /  18:27:51
Lite bättre bilder, bustiern/toppen hittar ni här för 249kr. Blev glatt överraskad när jag fick den, mycket finare än vad jag trodde! :) Vill helst ha den med höga svarta shorts, men fick bli jeans idag när det var lite kyligare.

Blommig topp

2012-06-29 /  15:35:28
Har på mig min nya topp från Madlady.se idag! Ska försöka hinna ta lite bättre bilder senare (kamerabatteriet ligger på laddning).. Så himla söt! Måste in till stan snabbt nu och köpa nytt nagellack, har massvis hemma men de börjar bli så dåliga att det bara håller någon dag, frustrerande. Mina naglar måste ha färg på sig, får panik, haha.
 
Vi hörs senare! ♥
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?