Start off

2012-03-31 /  11:54:18
Jag och pappa handlade en massa frukt igår så nu på morgonen passade jag på att göra ihop en fruktsallad, det är banne mig så mycket godare än typ äta godisrester från igår, haha.. Brukar bli så ibland. Nu ligger min plattång på värmning så nu ska håret lockas och göras fint (får man väl hoppas..) Ha en fin lördag, jag bloggar senare! ♥

Säljes: 3 plagg

2012-03-29 /  16:38:58
Sött prickigt linne med volanger från märket Nümph. Använt enstaka gånger, för att se bilder på klicka här.

Pris: 65 kr (+frakt)
Storlek: 34

SÅLD!

Snygg svart klänning med spetsdetaljer och en fin djup rygg köpt på Nelly.com. Klänningen sitter bekvämt, snyggt och slimmat på kroppen och är endast använd en gång under Blogawards, alltså i väldigt fint skick!

Pris: 160 kr (+frakt)
Storlek: XS

SÅLD!


Söt sommarkjol som är helt oanvänd från märket Motel. Perfekt till bruna sommarben :).

Pris: 65kr (+frakt)
Storlek: XS

SÅLD!

Vill du köpa något plagg? Skicka ett mail till tinkerbella.blogg@hotmail.com med ämne vilket plagg du vill ha (linne/klänning/kjol). Det är först till kvarn som gäller och alla varorna skickas via paket inom Sverige. Fraktpriset ligger på runt 30-45kr och betalningen sker via internetbank (mer information vid köp). Hoppas ni gillar det! :)

Workout

2012-03-27 /  17:28:15
Laddar inför att köra järnet på Sportlife, gryyymt! (Sorry för lite tråkig bloggning just nu.. går upp och ner!) ♥


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?