Tips!

2012-10-31 /  16:25:15
Till alla er som gillar när jag har bloppis tänkte jag nu berätta en rolig sak: jag har fixat en bloppisblogg! Just nu ligger 15 plagg uppe, kommer att fylla på ibland. Jag är aktiv på mailen mellan 16.30 till ca. 21.00 ikväll, så ni får svar snabbt just nu!
 
KLICKA HÄR för att komma till bloppisen
 

Good morning

2012-10-31 /  12:17:36
Jag har varit ute och haft körlektion nu på morgonen, bara massor av repetitioner, försöker köra så mycket som möjligt då det känns som att det aldrig kan bli för mycket. Så kom hem nyss och fixade lite frukost (fil med banan i, kommer ihåg när man alltid gjorde sånna bananpengar på dagis, haha) och gör lite teoritester. Perfekt när man kan ligga och göra det på paddan i sängen :). Det kanske blivit mycket körkortssnack nu det senaste, tycker ni det är tråkigt eller roligt att läsa om?

Näst sista oktober

2012-10-30 /  17:00:38
Går runt och trotsar kylan i min lite för stora jacka och njuter av dom sista höstfärgerna. Så var nästan oktober slut och som alltid den 30:de står Isabella som dagens namn i almanackan och det är exakt 15 dagar kvar till min födelsedag. Längtar.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?