love frukost

2013-08-30 /  12:43:53
Fick hembudat en hel kylväska fylld med frukostsaker från Arla, det tackar man ju aldrig nej till. Mums! Försöker alltid få i mig något på morgonen, för just dom dagarna då man kan vara lite slarvig, det märker man av hela dagen sen. Inte värt.

things i need

2013-08-27 /  12:09:11
Jag är en sådan person som måste få plats med allt det nödvändiga i min plånbok då jag inte är någon väsktjej. Efter att min gamla fått stått ut med mig ett tag valde dragkedjan att ge med sig, så jag gick snabbt på jakt efter en ny, och vips så hittade jag den här på lindex för 149kr. Får plats med alla kort, sedlar, mynt, mobil och mina nycklar. Allt som jag måste ha med mig.
 
solbrillorna är från urban outfitters

Sommaren är kort

2013-08-16 /  12:33:47
Två bilder från den här veckan, ni ska få se fler i serien av den sista bilden. Har tagit vara på den sista tiden av den här sommaren och vill fortsätta likadant. Den är trots allt rätt kort (och underbar).


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?