new dress

2013-07-22 /  19:35:00
dress from sheinside (here) / sunglasses urban outfitters
 
Så här går jag mest runt hela tiden i sommarvärmen, i luftiga långklänningar och med ofixat hår (helst efter ett dopp). När det är som bäst helt enkelt. Den här nya klänningen är min favorit just nu.

Målningsprojekt

2013-07-19 /  14:37:01
Den här pinnstolen hittade jag ståendes ute hos farmor och farfar, perfekt tänkte jag då vi behöver en stol i hallen. Så imorse åkte jag och handlade sandpapper, vit färg och penslar. Nu ska den bli fin! Min farmor kommer inte riktigt ihåg vem som haft stolen, men hon sa att det till och med kan vara så att hennes egna farmor hade den en gång i tiden. Jag älskar det! Att göra om gammalt till nytt. Ni får se när den är klar.. :)
 

En dag vid kusten

2013-07-18 /  11:47:56
Igår passade vi på att åka vi till en badplats vid kusten i Göteborg för att njuta av havet och värmen. Jag badade faktiskt i havet, badkruka som man är, men ååh så skönt!! Att känna saltet på kroppen och sedan ligga och steka på dom varma klipporna. Sverige är allt för bra och fint ibland.
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?