stockholm

2013-10-31 /  22:46:00
Imorgon kl. 06.00 rullar ett efterlängtat tåg från Göteborg till Stockholm. Ska spendera fredag till måndag där och på söndag är det Bruno Mars i Globen som gäller. Fy vad skönt det ska bli med en helt ledig helg (speciellt i huvudstaden).
 

pizza + pll

2013-10-28 /  19:13:05
Tyckte det kändes bäst att stanna inne en kväll som denna när ovädret är precis utanför dörren. Så jag beställde pizza och har sträckkollat på pretty little liars. Har kommit in på säsong två nu och man blir ju bara så fast och vill kolla mermermer.
 

ready, set, go!

2013-10-25 /  16:02:07
Ett skepp kommer lastat med... ett stort paket med massa produkter från fitnessguru! Känns nästan som julafton. Det ska bli spännande att få testa allt och se hur det fungerar. Fick 14 olika smaker på proteinpulver så där har jag minst sagt en del att gå igenom innan jag hittat min favorit. Samma gäller proteinbarsen. Är det någon som smakat dom innan och redan har en favorit? Mina shakers är ju bara för fina också (den rosa älskar jag mest, det gör ju banne mig träningen roligare, hehe). Allt hittar ni på fitnessguru.com. Tips och recensioner kommer!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?