Competition

2014-01-24 /  18:30:00
Nu kickar vi igång årets första tävling i samarbete med Wellicious.com där ni har chans att vinna en likadan tränings-outfit som mig! Personligen tycker jag att det blir mycket roligare att träna när man får ha sköna och fina träningskläder på sig, därför har jag här och nu satt ihop ett fint set (kommer användas riktigt flitigt). Så här gör ni för att tävla
 

1. Skriv en kommentar nedan i kommentarsfältet med vad som är din motivation när du ska träna, t.ex. bra musik i lurarna, ett par snygga träningsskor, någon träningsförebild. Ja, vad som helst!
2. Glöm inte att lämna din e-post!
3. Tävlingen avslutas om en vecka, den 31 januari kl. 18.30. Då kontaktas vinnaren via e-post och får då välja vilken storlek det ska vara på toppen + byxorna som sedan skickas ut till vinnarens adress.
 
Lycka till!
 
Toppen hittar ni här & byxorna här.

free as a bird

2014-01-22 /  15:54:28
 

2 years

2014-01-19 /  16:44:05
Startade dagen med en god våffelfrukost. 
 
Idag, för ett år sedan, vaknade jag och pojkvännen upp i världens skönaste hotellsäng i Paris för att fira ett år tillsammans, idag blir det två år. Då hade vi inte blivit sambos än. Men jag minns att vi där och då, i den där sköna hotellsängen, låg och planerade att om vi någonsin skulle flytta ihop skulle vi ha prick en sådan säng. Nu, ett år senare, vaknar vi upp i våran egna lägenhet i en likadan & skön säng som i Paris. Det trodde vi aldrig då.
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?