Souk Madinat

2014-06-25 /  21:28:02
Lite bilder från den mysigaste och bästa kvällen i Dubai. Åker ni dit någongång så bara måste ni besöka det här stället, så fint. Ta en taxi och säg bara "Souk Madinat" till chauffören så vet dom precis vad du menar. Vi åkte dit tidigare på kvällen så vi kunde promenera runt lite medans det var ljust ute. Burj Al Arab (världens lyxigaste hotell) låg även i närheten lite utanför området så vi gick dit och fick se det på lite närmre håll. Sedan när vi promenerade tillbaka såg vi det sticka upp bland alla palmer och hus, mäktigt. Förutom det så strosade vi runt bland kanalerna, gick runt och kollade på marknaden och åt god mat. Sedan när mörkret föll gick vi till en bar, satte oss i ett par sittpuffar utomhus och beställde in varsin Corona och en vattenpipa att dela på. Sjukt mysig stämning när alla samlades på trappan och längs den upplysta kanalen bara för att njuta av den underbara kvällen.

Midsommar

2014-06-21 /  19:08:00
 
 
Hoppas ni hade en trevlig midsommarafton igår, det hade jag! Jag hade fixat midsommarmat, mina vänner kom över och så gjorde vi egna midsommarkransar (första gången jag gjorde det, resultatet blev väl godkänt?) Mycket fin dag + kväll. Idag så här dagen efter känner jag mig lite krasslig så jag och pojkvännen stannar bara hemma, första lediga dagen ihop på hur länge som helst. Så vi lagar middag och kollar på Prison Break och VM i soffan. Mmmm nu är snart maten klar...

Skirt

2014-06-19 /  12:37:02
Passade på att köpa den här kjolen när ivyrevel hade 15% off på den förra veckan, så bra, så fin. 549kr fick jag ge för den, älskar den nya versionen med gulddragkedjor istället för silver! Ska nog ha den på midsommar imorgon.
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?