MILEY CYRUS

2014-05-31 /  19:09:02
 
 
 
Nu är jag hemma efter en snabb sväng till Stockholm. Bilade upp igår, hann gå lite i stan, äta ute på restaurang för att sedan åka mot Globen och gå på Miley Cyrus konsert. SÅ GRYM! Vilken jävla show. Att avsluta med Party in the U.S.A. och det fetaste konfettiregnet gjorde det inte värre direkt. Om två veckor ses vi igen Stockholm, då det är dags för One Direction. Livet är bra just nu alltså.

MAXI DRESS

2014-05-27 /  21:04:00
dress + bag from choies.com / rings from h&m
 
Så här gick jag klädd en kväll när vi besökte Souk Madinat, ett helt underbart område som man bara måste besöka om man åker till Dubai. Bästa kvällen utan tvekan. Jag hade tänkt att lägga upp fler bilder därifrån i ett annat inlägg och berätta lite mer, för nu ville jag mest bara visa upp min otroligt fina klänning. Ryggen är ju bara för snygg.

Jumeirah Beach Residence

2014-05-24 /  22:08:46
Lite bilder från en dag då vi hängde på beachen. Persiska viken var helt underbart fint, det varmaste havet jag någonsin doppat mig i. Vi var helt genomsvett efter att ha gått runt i Dubai Marina innan, så när vi väl kom fram slängde vi oss i havet direkt (som knappt var svalkande alls ;)..) Men åh vilken go dag. Där trivdes jag fin fint.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?