Kosovo

2014-10-30 /  20:00:00
Två bilder från vår lilla resa i somras där vi först var i Albanien i några dagar (som ni redan fått se lite bilder från), och därefter det åkte vi buss i några timmar (wow vilket landskap man fick se på vägen!) till Kosovo som är min pojkväns hemland. Vi bodde i deras lägenhet i Mitrovica och hann även under vårt besök åka till huvudstaden Pristina och den charmiga stad Prizren som inte har varit så berörd av kriget. Tiden gick även åt att träffa stora tjocka släkten (jag förstod knappt ett ord och jag fick mest stå där och le men jag hoppas att jag blev godkänd ;).. Välkomnandet kunde i alla fall inte kunnat vara bättre och nästa gång är önskan från allihopa att se mig i en albansk folkdräkt. Jag skulle tydligen vara jättesnygg i det enligt dom men det tvivlar jag starkt på. Tur att jag inte lovade någonting.. ;) Himla glad att vi gjorde den här resan.

Pink//Black

2014-10-29 /  12:37:47
coat + top nelly / jeans dr. denim / hat h&m / shoes scorett
 
Med över 11 plusgrader dom senaste dagarna så har jag passat på att gå lite tunnare klädd innan kylan och vintern kommer på riktigt. Man blir lite bortskämd faktiskt med tanke på att det snart är november. Dagens to do: fika på stan, handla, göra ärenden och ikväll blir det Bonde söker fru-middag. Varvar även med att tvätta upp all tvätt här hemma. En behövlig fixardag.

Roses & Jewelry

2014-10-26 /  15:12:31
 
 
 
 
 
 
jewelry from jane kønig (www.janekoenig.se)
 
I fredags kom killen hem med massa underbara röda rosor till mig som nu får pryda vårt soffbord. Så fint! Nu tänkte jag dessutom ta och visa mina nya smycken som kom hem med bud för någon vecka sedan. Det var en present från det danska märket Jane Kønig där jag fick välja några favoriter från deras sida, och vilka det blev kan ni se här ovanför. Hornörringarna har jag på mig nästan varje dag nu. Och hur snyggt på en skala är inte armbandet på första bilden då? Älskar det. På deras fina lovetag-armband tog jag bokstäverna "M" & "P" för mamma och pappa. Så så nöjd med allt.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?