SPRING UNIFORM

2015-04-28 /  15:14:50
 
 
 jacket jofama by kenza / sweater ivyrevel / skirt here / boots choies / sunglasses ray-ban
 
En outfit från förra veckan, perfekt i vårvädret. Ska åka tillbaka till den här parken i sommar igen och fota, kommer nog vara minst lika vackert då.

ROMA // SECOND DAY

2015-04-26 /  22:08:24
Redo för andra dagen i Rom!
 
Med ännu en fin dag med varmt väder promenerade vi mot Piazza Navona.
 
På mig hade jag min nya tshirt-klänning från monki. Älskar den här längden!
 
Framme vid torget! Så vackert.
 
Efteråt var det dags för äkta italiensk gelato som tydligen skulle vara den godaste i Rom. Och det stämde verkligen! SÅ GOTT. Glasstället heter La Gelateria Frigidarium, adress: Via del Governo Vecchio 112. Värt ett besök, och glöm inte att doppa glassen i choklad!
 
Sedan promenerade vi mot Vatikanstaten och ställde oss på Peterstorget för att få en överblick på den mäktiga Peterskyrkan. Tyvärr stängde den tidigt under dagen så vi hade aldrig en chans att gå in. Dock spenderade vi några timmar inne på Vatikanmuseet och kollade in Sixtinska kapellet.
 
Efter besöket i Vatikanstaten åt vi lunch på en uteservering och fick syn på massa vackra körsbärsträd som blommat ut längs gatorna.
 
Sedan promenerade vi mot borgen Castel Sant'Angelo och vandrade upp i den för att få utsikt över staden.
 
Och det fick vi verkligen. Sååå fint!
 
Den här bilden får avsluta den här dagen. Fantastiska Rom. Får ni chansen att åka dit, TA DEN.

HELDAG I GÖTEBORG

2015-04-24 /  12:41:28
Wow vilken fantastisk dag det var igår! Jag och min syster startade dagen med frukost på ett café på Linnégatan och sedan gick vi vidare till Seminarieparken som var full av körsbärsblom. Så vackert, mår så himla bra nu och har massor av energi tack vare detta. Sedan vandrade vi runt i Göteborg till bland annat Skansen Kronan, Haga, Masthuggskyrkan och sedan tog vi älvsnabben över till Eriksberg och solade lite på bryggan. Underbara Göteborg, tack för igår!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?