CATCH THE SUN

2015-08-29 /  20:19:24
Bilder från i mitten på juli när jag fångade solens sista strålar. Att denna plats endast ligger fem minuter från där jag bor är en stor frihetskänsla för mig om somrarna. Att kunna fly till stora fält tillsammans med kameran under den sista magiska timmen, då mår jag som bäst. Tack sommaren för det här året.

MIXED FROM BARCELONA

2015-08-27 /  15:12:00
Blandat från Barcelona. Bilder från Parc Güell, Camp Nou, fontänen i Montjuic, La Sagrada Familia, kvällsdopp vid Barceloneta och världens godaste paella som vi åt sista kvällen! Såå gott med skaldjur. Det var tre väldigt hektiska dagar när vi var där för att hinna med allting, men det var en riktigt häftig stad av allt det som vi såg. Ska ni åka dit någon gång kan ni ta med tipsen här ovanför som är typiska saker man bara "måste" göra i staden :) Vi köpte även 3-dagars tunnelbanekort för att ta oss runt överallt och det fungerade supersmidigt.

MY BEST TRIP SO FAR

2015-08-26 /  21:05:39
Att sitta och fundera över vilken den bästa resan jag har varit på hittills var svårare än jag trodde då den ena resan aldrig är den andra lik. Det har varit olika länder, olika städer, olika resesällskap, ibland storstad och ibland mindre strandparadis. Men måste jag välja blir det: Dubai! Den staden hade verkligen allt och vi hade en grym vecka blandat med alla möjliga äventyr. Har ni också varit på någon sådan resa som har stuckit ut lite extra? Jag tänkte passa på att ge en sista påminnelse om tävlingen tillsammans med EF där man har chansen att vinna en valfri resa på upp till 10 000kr med dom. Jag hoppas verkligen att någon av er vinner, det hade varit så grymt kul!  Här kan ni läsa mer på EF:s hemsida och för att tävla om en resa går ni in här
 
Inlägget är i samarbete med EF.
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?