MY BEST TRIP SO FAR

2015-08-26 /  21:05:39
Att sitta och fundera över vilken den bästa resan jag har varit på hittills var svårare än jag trodde då den ena resan aldrig är den andra lik. Det har varit olika länder, olika städer, olika resesällskap, ibland storstad och ibland mindre strandparadis. Men måste jag välja blir det: Dubai! Den staden hade verkligen allt och vi hade en grym vecka blandat med alla möjliga äventyr. Har ni också varit på någon sådan resa som har stuckit ut lite extra? Jag tänkte passa på att ge en sista påminnelse om tävlingen tillsammans med EF där man har chansen att vinna en valfri resa på upp till 10 000kr med dom. Jag hoppas verkligen att någon av er vinner, det hade varit så grymt kul!  Här kan ni läsa mer på EF:s hemsida och för att tävla om en resa går ni in här
 
Inlägget är i samarbete med EF.
 

Kommentarer
Linn Strömberg

Åh vad underbart!

Datum: 2015-08-26 | Tid: 21:46:54
Hemsida: http://cigarettesncush.blogg.se/
Emilia Åkerberg

Dubai verkar så himla häftigt! Och dina bilder är sååå fina! :)

Datum: 2015-08-26 | Tid: 22:06:05
Hemsida: http://akerbergs.blogg.se
roosa

these pictures are perfect !

Datum: 2015-08-26 | Tid: 23:18:08
Hemsida: http://hellotomorrow-r.blogspot.fi
Diman Dilir

sååå fina bilder!

Datum: 2015-08-27 | Tid: 14:22:41
Hemsida: http://nouw.com/dimand
Mathilda

åh älskar bilderna! sista bilden, vad har du tagit med för objektiv? :)

Datum: 2015-09-01 | Tid: 19:55:04
Hemsida: http://stenhoff.blogg.se
hilda m

Hej!

Måste bara börja med att säga att jag älskar alla dina bilder och din blogg!
Mitt namn är Hilda Jansson och det är jag som driver modemärket Hilda M som satsar på hållbart mode. Min affärsidé är att göra kläder av återvunnen textil då textilindustrin idag är en av de stora miljöbovarna med stora utsläpp med dåliga förhållanden för människa samt miljö. Min vision är att få flera unga kvinnor att konsumera mer hållbart. Jag skriver till dig då jag vet att tjejer i bloggvärlden är stora inspirationskällor i modevärlden, det är därför jag tror att det är här vi kan påverka. Jag undrar om du är intresserad av att samarbeta med mig då jag tycker att du har en härlig samt inspirerande blogg. Kolla gärna in min hemsida www.hildam.se för att läsa mer om mitt företag och hör av dig om detta låter intressant. Förhoppningsvis kan vi tillsammans jobba mot en mer hållbar framtid där både du och jag har en möjlighet att göra skillnad!

Datum: 2015-09-06 | Tid: 17:36:38
Hemsida: http://hildam.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?