PINK

2015-02-28 /  16:58:00
trenchcoat nelly / tshirt & pants ginatricot / earrings jane kønig / watch marc jacobs / sunglasses DKNY / shoes vans
 
Fick ordentliga vårfeelings när jag satte ihop den här outfiten idag. Underbart! Älskar den här gammeldags rosa färgen på trenchcoaten, känner mig så fräsch och vårig i den. Inviger även ett par nya brillor dagen till ära som jag fick hem i veckan. Solglasögonen fick jag härifrån och jag är så himla nöjd med den är modellen på bågarna. I mitten på mars kommer ni få en rabattkod av mig på den sidan, alldeles lagom till våren och sommaren. Så håll utkik!

FRESH TULIPS

2015-02-28 /  14:02:00
 
 
God eftermiddag! Idag känner jag mig lite pirrig och extra glad i magen. Vet inte vad det är mer än att det är helg, solen sken precis in genom fönstret och ikväll kommer en del av min familj hit på middag och mellomys! Knäppte av lite bilder på vår matplats imorse då jag äntligen lyckades få tag i den här underbara vasen igår. Med lite färska tulpaner i ger den vasen verkligen rättvisa. För er som undrar vart allt är inköpt: vas och matplats från mio, lampa från globen lighting, väggkorgar från balders hage och rådjurshuvud från ellos.

BABY BLUE

2015-02-25 /  12:29:00
coat here / top ivyrevel / jeans dr. denim / necklace h&m / shoes scorett
 
En veckas gammal outfit som jag lika väl kan visa i brist på annat. Det är bra att ha lite förberedda inlägg när inspirationen ligger på noll. Nu är det slutspurten på den här eländiga vintern och jag firar med att redan börja fylla på garderoben inför våren och sommaren. Jag har beställt två par nya skor, en söt topp och ett huvudsmycke. Tacka vet jag studentrabatten som gör att det genast känns lite lättare att betala.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?