BARCELONETA BEACH

2015-07-31 /  00:09:38
Första bilderna från Barcelona. Hej på er! Det var prick så här vi tillbringade vår första dag: på beachen. Vi hängde bland alla människor på Barceloneta som varvades med sol, bad, smoothies & lunch på strandbaren. Älskar den härliga stämningen som det blir med en blandning av storstad och strand! Detta var den enda riktiga bra soldag som vi fick så vi tog verkligen vara på den. De andra dagarna har det varit lite mulet = bättre väder för turistande i staden, men oj vad varmt det har varit ändå. Hade solen varit framme hade det nog aldrig gått att turista så som vi gjorde, så det blev lite tur i oturen med vädret. Nu är jag hemma igen och har direkt kastats in i vardagen. Får helt enkelt drömma mig tillbaka genom att kolla på alla bilder..

NEXT STOP: BARCELONA

2015-07-25 /  10:44:32
Wihiii är så taggad på den här resan!! Har velat åka till Barcelona jättelänge och äntligen blir det av. Ska vara där tre dagar så det blir en snabbvisit, men vi ska verkligen ta vara på dagarna så mycket vi bara kan. Ska åka tillsammans med alla mina systrar + partners så vi blir 7 pers totalt. GALET kul om ni frågar mig. Off we go!

FRINGE BOOT

2015-07-24 /  18:38:59
 
 
Ett av mina senaste tillskott i skosamlingen! Från början var jag osäker på om jag skulle behålla dom eller ej, men efter att ha prövat dom tillsammans med en matchande outfit så bestämde jag mig för att dom fick stanna. Så fina! Dom får åka med i resväskan imorgon. Från nelly.com.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?