LONDON CALLING

2015-06-29 /  21:32:51
// london through my phone
 
Förra helgen spenderade vi i London! Jag gav det i present till min pojkvän som fyllde år i maj och prick en månad efter åkte vi iväg. Älskade, älskade stad!! Jag har bara varit där en gång innan och då var jag bara där i en dag = man hann inte med knappt någonting. Men nu var vi där fredag till måndag och hann göra det mesta som man bara "måste göra". Så underbart. Jag älskar att resa till storstäder och jag måste säga att London, du gjorde mig inte besviken. Här ovanför får ni lite bilder genom min mobil (älskar att instagramma när jag är ute och reser) tills att jag fixat alla bilder från systemkameran. Tänkte dela upp inläggen med dag för dag och massa bilder + text med vad vi hittade på :) hoppas det låter bra!

OUR PARADISE // CROATIA

2015-06-28 /  14:44:42
Det här paradiset vaknade vi alltså upp till i en hel vecka. Här är lite bilder från "vår strand" som låg precis nedanför vår lägenhet. På första bilden ser ni utsikten från vår balkong, helt underbart. Vattnet i Kroatien går knappt att beskriva hur vackert det var, blev lika fascinerad varje dag. Helt genomskinligt och så där grön/blått som hav ska vara. Vi bodde i en liten stad som hette Podgora på Makarska Rivieran och ville man som oss, ha lugnet, var detta helt perfekt. Vi bodde inte riktigt i centrum utan i en annan liten vik som hade en jättefin strandpromenad in till stan när man väl ville ha lite folkliv och restauranger. Det blev en perfekt vecka helt enkelt och precis som vi tänkt oss.

BEST NIGHT EVER

2015-06-27 /  23:41:47
Kvällen i tisdags var helt magisk!! Göteborg, sol, dans och One Direction. Det kan inte bli mycket bättre än så. Killarna var så sjukt bra även om jag måste erkänna att jag saknade Zayn (han var min favorit i bandet). När det blev hans solon i låtarna och han inte var där och sjöng dom gjorde det lite ont i hjärtat. Men att vi fick så bra platser och att jag har fått se dom alla fyra på så nära håll (jag och min kompis var riktiga fangirls) vägde upp allting. Vilken känsla alltså. Oj vad jag kände mig lycklig efter att ha hoppat och sjungit mig igenom hela konserten. Att den avslutades med Best Song Ever gjorde det inte sämre heller. Var någon av er där?


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?