TACOS&TEQUILA

2015-03-29 /  22:43:00
En bättre söndag spenderades på Tacos&Tequila på Tredje långgatan i Göteborg, värt ett besök! Sedan satt vi och planerade Rom-resan som bär av redan på torsdag. Försökte hitta bra lunch- och middagsställen samt vart den godaste glassen håller hus. Vi fick ihop några bra ställen, men har ni några bra tips så hojta gärna till. Behöver inte bara vara matställen utan andra guldkorn också i Rom som man bara inte får missa.

3 days

2015-03-29 /  14:28:25
Lite bilder från helgen då jag haft min tre dagars ledighet! Jag har bara en sån helg på sex veckor så jag brukar alltid få lite smått panik att jag måste utnyttja den till fullo genom att resa bort eller någonting. Men den här gången har jag faktiskt bara tagit den som den har kommit. I fredags firade vi min syster som fyllt år, fikade först på Da Matteo och sedan åt vi på en italiensk restaurang. Igår var nog den behövligaste dagen på länge som jag spenderade genom att bara vara. Låg kvar lite extra länge i sängen, läste bok, städade lägenheten, handlade, tog en långdusch och hade myskväll. Inga krav alls, så värt.

TUESDAY

2015-03-24 /  22:17:10
 
 
jumpsuit here / sunglasses dkny here / necklace h&m / shoes vans
 
Det är tisdag och jag känner verkligen hur dagarna bara springer förbi. Idag hann jag iallafall ge mig ut i den sista kvällssolen med pojkvännen för att fota av min outfit. Dessa jumpsuits är verkligen en stor favorit i garderoben, ska försöka samla på mig ännu fler inför sommaren. Den enda nackdelen med dom är väl när man ska gå på toa... Haha.. Förresten, tack för alla fina kommentarer i förra inlägget, jag blir såå peppad på att fotografera ännu mer när jag får sådan fin respons.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?