S U M M E R B U R S T

2015-05-30 /  06:07:44
Lite bilder från Summerburst i Göteborg igår. Vi klarade oss undan regnet, sån tur!! Kom hem vid 01.30 inatt och vid 03.30 var det bara att stiga upp igen för att åka mot flygplatsen. Nu lyfter planet mot Kroatien strax, vi är jävligt trötta men jävligt taggade för att äntligen få lite semester. Dom här veckorna har jag längtat efter extremt mycket. Under 25 dagar har jag alltså planerat och ska hinna med detta: Summerburst, Kroatien, London och sedan One Direction på Ullevi. Tror att juni kommer bli en bra månad. Dags att njuta.

HÅRSNACK

2015-05-26 /  19:09:05
 
Den här videon skulle egentligen kommit upp förra veckan men jag hann tyvärr inte klippa ihop den då, men nu så! Visar upp mitt nya hår + går tillbaka till för ett år sedan när jag klippte av mitt långa hår och visar lite bilder sen dess. Vilken frisyr tycker ni att jag passar bäst i? 1, 2, 3 eller 4?

Det här är värt att dö för

2015-05-23 /  15:09:07
 
 
 
Igår var vi på Veronica Maggio på Liseberg! Trots att Göteborg bjöd på regn och blåst hela kvällen var det uppehåll precis under konserten, snacka om tur i oturen. Och att man har dom finaste vännerna plus att man har fått dansa till självaste Maggio väger ju upp det hela liksom, vad mer kan man begära? Efteråt åkte vi mot Andra Lång och satte oss på en bar, jag stannade dock bara någon timme då måste ägna den här dagen åt plugg. Sammanfattning: fin kväll med fina människor. Var det någon mer av er som var och kollade på Liseberg igår?


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?