VIDEO FROM ZAKYNTHOS

2015-11-30 /  15:44:00
 
Wihooo här kommer videon från vår resa till Zakynthos i början på september! Vi såg så många underbara platser och vattnet var nog det finaste jag har badat i någonsin. Jag är så glad och tacksam för den här resan med min syster ♡ Vad tyckte ni om videon? Visst ser den här grekiska ön bara för härlig ut?

BIG FIELDS OF YELLOW

2015-11-24 /  20:57:46
photos by emma grann
 
Blev så sugen på att lägga upp lite bilder från i somras i det här gråa och trista vädret och i väntan på bättre tider. Alltså den här kvällen var ju magisk. Saknar speciellt mina sommarfräknar och känslan av att känna mig fri.

STOCKHOLM

2015-11-19 /  16:53:34
Min födelsedagshelg spenderades uppe i Stockholm då mamma bjöd mig på en weekend dit för att ligga över på hotell och gå på Madonnas konsert! Utöver konserten som var på lördagen (den var såå bra!!) har vi bara tagit det lugnt. Vi har tagit sovmorgon, ätit god mat och promenerat runt. Vi kände inte för att turista runt den här gången och det var precis vad jag behövde. En lugn helg. Nu ska jag göra något som jag har längtat efter länge: börja redigera videon från vår resa till Grekland! Är det något ni vill att jag ska lägga upp här?
 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?