LAST OCTOBER

2015-10-31 /  22:31:40
photos by emma grann
 
Förra söndagen träffades jag och duktiga Emma igen för att fotografera! Hon fotade ju mig i somras så nu tänkte vi att vi skulle ses igen för att ta lite höstbilder. Tycker den här gigantiska stubben som vi lyckades hitta var så häftig! Vi hade även tur med solen som tittade fram just då, ibland blev det nämligen en hel del väntan på det där perfekta motljuset.. Vi båda två är nördar när det kommer till motljus och älskar det så det är ju tur, haha. Visst blev bilderna häftiga?

dancing away the colours

2015-10-28 /  18:27:20
Det är SÅ vackert ute just nu med alla färger. I eftermiddags gick jag ut och knäppte dessa bilder men det blev tyvärr inte mycket mer än så eftersom solen försvann bakom molnen nästan direkt. Snart kommer gråa och trista november så jag ska passa på att njuta dom sista riktiga höstdagarna nu.

VÄLKOMMEN IN

2015-10-25 /  22:22:06
Välkommen hem till oss! Här får ni en liten bättre överblick på hur vi bor då jag är dålig på att visa det ordentligt. Det är väl sovrummet som jag egentligen har visat innan (här) och lite av matplatsen (här). Men det ändras ju om en del hela tiden också! Jag älskar verkligen vår lägenhet. Lagom stor, bra planlösning, stor uteplats och att det ingår diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare är nog det allra bästa.. ;) Man blir lätt bekväm, ibland lite för lätt.. Det senaste har vi dock funderat på att flytta till Göteborg och min högsta önskan är typ att bara kunna lägga våran fina lägenhet i en liten ask och kunna plocka upp den där. Men så fungerar det ju inte riktigt. Vi har haft många byten på gång den senaste tiden men det är så tråkigt då ingen är riktigt seriös. Vi ska dock kolla vidare, men är det någon av er som har något tips om lägenhet är det välkommet!
 
Så, vad tycker ni? Om ni undrar vart något av inredningen är från är det bara att skriva en kommentar så svarar jag! 


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?