GOLDEN HOUR

2015-09-29 /  21:25:22
top from nelly & sunglasses from ray-ban
 
Igår beställde jag ett nytt objektiv och redan idag låg det och väntade på mig på utlämningsstället! Wiiiihii är så glad! Det blev ett Canon EF 24/2,8 IS USM och det känns så skönt att äntligen ha ett fast vidvinkelobjektiv som är litet och lätt. Min kamera väger knappt någonting nu om man jämför efter att jag har haft på mitt 24-70mm, vilket betyder att kameran kommer bli mycket lättare att ta med = hej ännu mer vardagsbilder!! Jag var bara tvungen att springa ut och testa objektivet direkt när jag kom hem idag och resultatet har ni ovanför. Tror nog att vi kommer trivas bra ihop.

THE BARN

2015-09-26 /  22:50:49
Idag har jag och pojkvännen haft en mysig dag i Göteborg! Först gick vi och kollade i lite affärer, köpte hem lite nya böcker att läsa nu i höst samt en ny halsduk (ja, nu är höstkylan här..), supergosig! Sedan gick vi till The Barn efter rekommendationer från bekanta, vilket visade sig vara riktigt mysigt och dom hade så goda hamburgare. Sedan gick vi mot Biopalatset där vi skulle se den nya Maze Runner-filmen! För att sammanfatta dagen är vi så nöjda med allting, maten var god, filmen var bra och Göteborg visade sin vackraste sida med strålande sol. Dessutom var det så länge sen bara vi två hittade på någonting sånt här nu, så det var verkligen behövligt.

NAVAGIO BEACH

2015-09-25 /  23:30:00
En bildbomb från vår dag på Navagio/Shipwreck beach. Vi tog en liten båt rätt tidigt från den lilla hamnen i Porto Vromi (det kommer ett enskilt inlägg därifrån) då denna strand endast kan nås med båt. Efter en liten åktur kom vi fram till den kända stranden och så fort vi kom in i viken var vattnet helt turkost, så magiskt! Lite senare tog vi vår hyrbil upp till utsiktsplatsen och det var verkligen värt resan dit. WOW vad mäktigt det var! Jag som är höjdrädd skakade allt en del när jag stod där vid kanten, men jag var bara tvungen att ta lite bilder och det blev så häftigt. Att vi hade varit där nere tidigare på dagen gjorde känslan ännu mäktigare. Vi var nästan beredda på att detta stället skulle vara lite överskattat då det till exempel är det första som kommer upp om man googlar "Zakynthos". Men, vi ändrade snabbt åsikt och om ni åker till den här ön, så bara ni måste åka hit! Det var så vackert och måste upplevas med egna ögon.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?