MY FAVORITE HIDEAWAY

2016-04-29 /  20:44:27
Det här fältet kommer jag att sakna. Under dom här två åren som vi har bott här har jag varit bortskämd med att ha det här stället en fem minuters promenad hemifrån. Det är så många kvällar som jag har spenderat här, helt ensam, för att fånga det sista av dagen. Det har blivit mitt alldeles egna gömställe som jag känt mig lugn och lycklig på. Här ovanför får ni några favoritbilder som jag har tagit på just det här stora fältet - för imorgon går flyttlasset mot nya äventyr.

ETT HAV AV BLOMMOR

2016-04-26 /  21:16:02
Igår var vi och besökte Seminarieparken för att fota dom fina körsbärsträden. Vårtecken! Kan det inte blomma så här fint året runt? Håller ni till i närheten av Göteborg så tycker jag ni ska skynda er hit i veckan för att se hur vackert det är själva. Parken ligger på Övre Husargatan. På morgonen hade jag vaknat upp till snö här hemma, sedan ösregnade det, sedan haglade det och precis när vi ska bege oss till parken blåser alla mörka moln bort och SOLEN väljer att titta fram för resten av kvällen! Mer tur kunde vi nog inte ha. Tack för i år, vi ses vid blomningen nästa år igen!

ÄNTLIGEN...

2016-04-25 /  22:22:00
Idag har vi skrivit på ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Göteborg! Vi är så glada! Vi har kämpat i åtta månader nu och det känns nästan som att allt slit har lett fram till denna dag. Vi har verkligen fått känna av bostadsbristen och som sagt: fy vad vi har kämpat. Nu står vi iallafall med ett påskrivet kontrakt, så den första maj (redan nu till helgen!) blir jag och min pojkvän göteborgare i en mysig vindslägenhet i Lunden.
 
Direkt efter kontraktskrivningen gick jag och min syster och firade att vi äntligen kommer bo i samma stad igen!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?