THE LAST DAY OF SUMMER

2016-08-31 /  23:59:00
Idag har det varit sommarens sista officiella dag och det har vi tagit till vara på genom att hänga på Belloras takterass och sedan åkt ut på småvägar för att leta efter solrosfält. Den här sommaren har gått alldeles för fort och jag önskar att den kunde vara någon månad till. Det känns som att jag har spenderat nästan all min tid på jobbet, men jag ska inte klaga då jag även har lyckats få några fina lediga dagar. Fina dagar precis som den här. Hejdå augusti!

ARTHUR'S SEAT

2016-08-21 /  12:53:04
Jag blir så glad när jag ser dom här bilderna för jag minns verkligen känslan när jag var där uppe på toppen. Detta var den sista dagen i Skottland och då var vi tillbaka i Edinburgh, tillbaka i staden där vi börjat resan. Vi hann med att vandra upp till Arthur's Seat för att blicka över den underbara staden. När vi väl nådde den högsta toppen på 251m blåste det jättemycket, men det gjorde ingenting då man blivit så varm på vandringen upp och vi hade även tur att solen sken på oss! På den här resan har vi verkligen fått uppleva Skottlands skiftande väder... Jag trodde inte det skulle vara SÅ extremt men jag skojar inte när jag säger att det ena sekunden regnade och den andra var det blå himmel och sol. Man fick verkligen vara beredd hela tiden, haha. Tycker vädret skiftar snabbt här hemma annars men här vände det minst tio gånger så fortare. I nästa inlägg kommer en hel sammanfattning från Skottland, håll utkik efter det!

THE ISLE OF SKYE ROADTRIP

2016-08-18 /  19:17:23
Några bilder från roadtrippen på Isle of Skye! Detta var det häftigaste på hela resan, magiska landskap överallt. Det var så svårt att fånga allting på bild så vi sa till oss själva att lägga ner kamerorna och bara njuta av det vi såg när vi rundade ön uppe i norr. Mäktigaste på länge. Åker ni till Skottland bara ni måste hyra en bil och upptäcka alla landskap, det är mitt bästa tips. Att kunna stanna till precis när och var man vill och skapa sina egna minnen, det är frihet.
 
Jag håller förresten på med ett inlägg med en hel sammanfattning från vår roadtrip: hur vi åkte, vad vi besökte, ja, dag för dag och hur vi lagt upp allting helt enkelt! Är det något som uppskattas? Isåfall ska jag knåpa vidare på det.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?