ARTHUR'S SEAT

2016-08-21 /  12:53:04
Jag blir så glad när jag ser dom här bilderna för jag minns verkligen känslan när jag var där uppe på toppen. Detta var den sista dagen i Skottland och då var vi tillbaka i Edinburgh, tillbaka i staden där vi börjat resan. Vi hann med att vandra upp till Arthur's Seat för att blicka över den underbara staden. När vi väl nådde den högsta toppen på 251m blåste det jättemycket, men det gjorde ingenting då man blivit så varm på vandringen upp och vi hade även tur att solen sken på oss! På den här resan har vi verkligen fått uppleva Skottlands skiftande väder... Jag trodde inte det skulle vara SÅ extremt men jag skojar inte när jag säger att det ena sekunden regnade och den andra var det blå himmel och sol. Man fick verkligen vara beredd hela tiden, haha. Tycker vädret skiftar snabbt här hemma annars men här vände det minst tio gånger så fortare. I nästa inlägg kommer en hel sammanfattning från Skottland, håll utkik efter det!

Kommentarer
Sandra

Hej Isabella!
En fråga ang. ditt jobb. Jag läser till ssk men känner nu av olika anledningar att jag kanske vill byta, en av saker är att jag inte riktigt trivs med det kliniska arbetet, sjukhusmiljön och att alltid ha på sig arbets-kläder/uniform. Det känns som det blir så tråkigtnoch deppigt. Hur ställer du dig till detta? Känner du att du tröttnar/kommer tröttna på det? :)
Mvh
Sandra

Svar: Hej! Åh vad tråkigt att du känner så! Hur långt har du hunnit läsa? Har du hunnit vara ute på tillräckligt med många praktiker? :) Jag älskar mitt jobb! Jag har hunnit arbeta på sjukhus i tre månader nu och innan dess jobbade jag ute i hemtjänsten i två år och jag har trivts så bra med båda två. Nu på sjukhus kan jag hålla med dig lite om uniformen, ofta blir man bara en i mängden och en i dom där blåa arbetskläderna. Men jag försöker varje dag visa vem jag är, göra skillnad för patienterna och kommer alltid med ett leende för att visa att jag ser alla. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det mer, men som jag ser det just nu lär jag inte tröttna på ett tag! Säkert flummigt svar haha. Jag hoppas du hittar din plats och lycka till oavsett om du väljer att fortsätta läsa till sjuksköterska eller kanske något helt annat. ♥︎
Isabella Johansson

Datum: 2016-08-21 | Tid: 13:42:31
Hemsida:
Bella

Åh så vackert! :D

Datum: 2016-08-21 | Tid: 13:53:52
Hemsida: http://nouw.com/jennyizabella
ISA

har hört om den där utsikten, ser verkligen maaaagiskt ut! underbart att du har klänning också, haha. Sån vandringsoutfit ;)

Svar: Haha alltid redo!! ;)
Isabella Johansson

Datum: 2016-08-21 | Tid: 17:08:01
Hemsida: http://isabyl.devote.se
Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så vackert!

Datum: 2016-08-21 | Tid: 17:48:43
Hemsida: http://sofiavaha.blogspot.se
Alexandra

Oj vilken utsikt! Mäktigt verkligen! Ska bli kul att läsa den sammanfattningen <3

Datum: 2016-08-21 | Tid: 18:12:23
Hemsida: http://nouw.com/alexandra_wiberg
Linn

Ser ut som en riktigt fin utsikt,älskar dina bilder i bloggen!

Datum: 2016-08-21 | Tid: 21:32:03
Hemsida: http://nouw.com/sarahlinnsliv/
Jeanette

Wow, vilken utsikt! Förstår att det kändes värt att komma upp :)

Datum: 2016-08-26 | Tid: 16:00:37
Hemsida: http://jeanetteseflin.com/blog
Sandra Leone

Det ser så härligt ut!

Datum: 2016-08-26 | Tid: 17:06:01
Hemsida: http://lingers.blogg.se/
Anonym

Har du slutat plugga?

Svar: Ja, jag blev klar i slutet på mars!
Isabella Johansson

Datum: 2016-08-28 | Tid: 13:40:49
Hemsida:
Lena

Jag är så avundsjuk på dig kan jag säga. Att åka runt Skottland eller att vandra i skottska högländerna är verkligen en dröm. Och dessa bilder gör mig inte alls mindre sugen kan jag säga. Ser jättefin ut! :D

Datum: 2016-09-02 | Tid: 10:54:04
Hemsida: http://nouw.com/lenaca

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?