FREDAGSPASTA // RECEPT

2016-02-26 /  23:28:00
Dags att laga mat!
 
Börja med att hacka gul lök, paprika, chili, champinjoner och stek sedan allting i olivolja. Pressa sedan i vitlöken. 
 
Lägg i paprika och sugarsnaps och stek lite till.
 
Dags att krydda! Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och citronpeppar. Cayennepeppar är min favoritkrydda, men var försiktig med den bara då det lätt kan bli väldigt starkt.. ;)
 
Sänk värmen och i med kräftstjärtarna.
 
Häll strax därefter i en liten burk med lätt crème fraiche och en fiskbuljongtärning. Rör om och låt puttra en stund. Glöm inte att koka pasta under tiden.
 
Klart!
 
Vet inte hur många gånger jag har lagat den här kräftstjärtspastan nu men det är ALLTID lika gott! Det bästa är att man kan välja själv vilka grönsaker man vill ha i beroende på vad man gillar. Tror jag ska prova ha sparris i nästa gång! Måste även säga att detta är perfekt för matlådor, blir nästan godare när man värmer upp det dagen efter, mmmm..

DAY OFF

2016-02-25 /  15:31:31
Idag har jag fått sova ut alldeles för länge efter 10 dagar i rad av praktik och jobb. Fy vad min kropp behövde den sömnen. Jag gör alltså min slutpraktik i fyra veckor just nu och det är SÅ mycket att ta in men det är SÅ roligt! Praktiken är på sjukhus och jag är på IVA, en intensivvårdsavdelning. Det är mycket övervakning och apparater men det går bättre och bättre för varje dag! Och ja, det är just på grund av det här som bloggen blir lidande. Men det vet ni säkert om nu. Om tre veckor är jag klar!
 
Måste bara säga att jag blir så himla glad av att ni fortfarande tittar in här och lämnar världens finaste kommentarer. Förstår knappt att ni ens är intresserade av att följa med mig här på bloggen. Nu i mars blir det sju år sedan jag startade bloggen och oavsett om ni varit med från början eller senare i tiden så har ni alla blivit som mina vänner. Ni är SÅ bra!

GREEK ISLANDS

2016-02-21 /  20:36:41
Grekiska sallader, kristallklart vatten, mäktiga landskap och värme. Mer behövs inte. Här är lite blandade bilder från Zakynthos i början på september. Vi vill verkligen upptäcka fler grekiska guldkorn och nu tänkte jag höra om ni har några tips på dom bästa grekiska öarna? Jag drömmer till exempel om att åka till Santorini eller Skiathos, men den största drömmen hade nog varit att få båtluffa bland alla öar.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?