WAVES AND JEANS

2016-01-29 /  21:25:23
Dessa bilder har legat i utkastet ett tag nu, så nu var ett perfekt tillfälle i brist på annat! Jag har visat några sen innan i det här inlägget men med en lite annan färgredigering. Hoppas ni gillar dom! Nu önskar jag er en fin kväll och glöm inte att ta hand om varandra. Det är SÅ viktigt. ♥︎

DAY 2 // COPENHAGEN

2016-01-24 /  18:51:46
 
Dag 2! Vi vaknade upp med snö och kyla i luften. Vi hyrde cyklar och åkte direkt ut för att leta upp ett frukostställe och ladda upp inför dagen.
 
Sedan styrde vi ut våra cyklar på Köpenhamns gator.
 
Vi cyklade mot pampiga Marmorkyrkan och det kungliga slottet Amalienborg där det var dags för vaktbyte precis när vi kom.
 
Så fin kyrka! Vi gick även in en stund och den var minst lika mäktig där inne.
 
Sedan höll vi på att frysa ihjäl så vi åkte till Nyhavn för att ta in på första bästa café och värma oss med te och öppen brasa.
 
När vi hade värmt klart oss kikade vi runt lite i Nyhavn och det var så fint med alla hus vid hamnen! Vill verkligen åka hit på våren eller sommaren någon gång.
 
Sedan åkte vi och besökte Den lille havfruen som satt och frös helt ensam ute på en sten.
 
Efter det gick vi på stan och kollade i affärer vilket ledde till att vi blev SÅ hungriga. Det fick bli hamburgare och det fick även avsluta vår lilla resa till Köpenhamn.

STU(DYING)

2016-01-20 /  15:08:34
Hej! Nu har det säkert märkts här på bloggen att plugget har satt igång igen = inte lika mycket uppdatering.. :) Men jag ska göra mitt bästa för att balansera allting! Nu läser jag den sista kursen vilket är min inriktning akutsjukvård. På måndag har vi vårt sista skriftliga prov(!!) och sedan är det bara några inlämningar och praktiska moment kvar. Jag som tycker det är tråkigast med skriftliga prov och allt plugg inför det känner alltså en väldig lättnad nu. Så typiskt att jag ska jobba hela helgen men jag får plugga dagarna innan här. Jag ska se till att fixa "dag 2" i Köpenhamn så ni har något att läsa under tiden. Hoppas allt är fint med er! Hörs i nästa inlägg ♡


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?