STREET FOOD

2016-07-30 /  18:01:17
Några bilder från igårkväll när vi åkte till hemstaden Alingsås för att gå på en street food-marknad! Älskar sånt. Längtar till Göteborgskalaset nu då det är fullt med food trucks (bara för det såg jag att jag jobbar sex dagar just den veckan, men men, det blir vad man gör det till!). Nu ska vi grilla i kvällssolen!

NEIST POINT

2016-07-29 /  23:20:41
Det här fantastiska stället på Isle of Skye var vi nära att missa. Dagen innan hade allt åkande på ön tagit längre tid än vad vi hade räknat med så vi hann inte åka dit. Men vi bestämde oss för att gå upp vid 06.00 dagen efter för att hinna med den här platsen innan vi skulle bege oss tillbaka till fastlandet och det var så värt det! Vi var helt ensamma och vi promenerade ända ner till fyren. Det tog sin lilla tid och vi hade inte ätit någon frukost då vi åkt så tidigt på morgonen och det var helt öde på affärer. På vägen tillbaka lyckades vi hitta ett litet café vid vägkanten som precis hade öppnat där vi beställde nästan hela menyn och vräkte i oss. Glada efter en lyckad morgon.

SUMMER BREAK

2016-07-25 /  12:11:00
Fyra bilder från den här soliga helgen.
 
Det känns verkligen som det har blivit lite sommaruppehåll här och var på många bloggar och jag har råkat hänga på en del. Kanske inte så konstigt? Den här helgen har jag varit ledig och den har spenderats ute i solen. I lördags åkte vi till Falkenberg för att spendera hela dagen på stranden och igår tog jag cykeln upp själv till Delsjön och solade, läste bok och lyssnade på dokumentärer. Backarna upp dit var dom jobbigaste på länge (speciellt på min gamla cykel utan växlar, haha) men hemåt sen gick det betydligt lättare. I veckan tänkte jag försöka knåpa ihop ett till inlägg från Skottland. Inlägg från resor är dom jag älskar allra mest att göra, men det är även dom som tar längst tid med både bilder och text. Jaja, slut på svammel för denna gång. Nu sitter jag på vagnen till jobbet och ska strax hoppa av, redo för en ny arbetsvecka!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?