MANIZERS

2016-03-29 /  16:59:18
Förra veckan fick jag hem ett paket med nytt smink jag hade beställt och dom sakerna som var mest efterlängtade var dessa två från theBalm. SÅ fina färger! Cindy-Lou med den fina rosa nyansen var perfekt att ha på kinderna för att få lite lyster och Mary-Lou var verkligen den perfekta highlightern! Jag har verkligen längtat efter att få provat dessa och jag är verkligen inte besviken. Känner mest bara varför jag inte haft dom i sminkväskan tidigare?!

SUPERSTARS

2016-03-23 /  16:29:23
Jag är så nöjd med dom här skorna! Så nöjd att jag blir sugen på att köpa dom rosa också som jag nämnde i det här inlägget. Vi får se vad plånboken säger om det. Lite kul är att dessa skor nästan blev som en liten examenspresent till mig själv, för i fredags blev jag nämligen klar undersköterska! Får nypa mig själv i armen när jag tänker på att jag slipper allt plugg nu och äntligen kan få jobba med det jag älskar. Jag är så glad. Nu ska jag ge mig ut på en cykeltur i solen och fixa lite ärenden.

10°

2016-03-20 /  20:19:00
coat zara / top nelly / jeans dr. denim / shoes adidas / sunglasses ray-ban / watch marc jacobs
 
Så skönt att det äntligen har varit lite vårväder nu för då har jag kunnat använda min gråa kappa! Jag köpte den i vintras och då använde jag den bara någon gång men det blev på tok för kallt. Men nu, nu så kanske jag kan börja använda den på riktigt! Passade på att ta dessa bilder i fredags när vi strosade runt i Haga, det är så fint och mysigt där. Hoppas ni haft en fin helg!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?