FRÅGESTUND

2016-05-31 /  19:08:56
 
ASK ME ANYTHING
 
Okej, nu var det väldigt längesen som vi hade en gammal hederlig frågestund här på bloggen! Är det något ni undrar? Släng iväg en kommentar så ska jag sammanställa svaren i ett inlägg!

EN KVÄLL I STADEN

2016-05-30 /  22:59:46
Den här första sommarveckan ska jag verkligen ta vara på & den kunde ju inte startat bättre ↑ Finaste kvällen i finaste staden.

FRIDAY MORNING

2016-05-27 /  14:20:41
Imorse har vi sovit ut här hemma och gjort våfflor till frukost! Ser ni vilken fin bukett som står på köksbordet? Jag fick den av alla mina fina kollegor igår + ett presentkort på Iems som är en utav mina favoritbutiker när det kommer till inredning! Jag blev nämligen avtackad då jag ska byta jobb nästa vecka. Jag ska jobba mina sista pass nu i helgen och sedan börjar jag det nya jobbet på torsdag. Det känns bra men samtidigt så tråkigt att lämna alla kollegor. Jag ska se till att köpa mig något fint för presentkortet jag fick som får mig att tänka på alla! Förresten, nu ser ni lite av bordet också som jag byggde och målade helt själv förra helgen.. :)


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?