FLUFFY

2016-11-27 /  11:03:15
jacket rut&circle / jeans levi's / shoes timberland
 
Gårdagens outfit med gosigaste jackan! Känner mig som en fluffig nallebjörn i den. Nu har jag precis varit och handlat frukt till dagens söndagsfrukost, solen skiner över Göteborg och jag är ledig! Det är som upplagt för en bra dag.

EUCALYPTUS

2016-11-22 /  18:12:00
Idag tog jag en tur till både Blomsterlandet och Plantagen för att jaga växter! Jag kom hem med två krukor, en eucalyptus (som ni ser här ovanför), en murgröna och en kaktus. Jag är så nöjd med mina inköp och har därför spenderat eftermiddagen med att plantera om allting i krukor. Brukar annars ha så svårt för att hitta fina växter men idag hade jag äntligen lite tur. Plantagen i Hisings Kärra (mittemot Ikea Bäckebol) var rena drömmen så dit kommer jag åka flera gånger! 
 
Kvällens solnedgång. Tänka sig att jag har första parkett till den här utsikten varje dag, så vackert.

GREAT MARKET HALL

2016-11-20 /  20:26:57
En morgon gick vi till saluhallen i Budapest (som vi i princip bodde granne med) och köpte massa gott för vår tapaskväll. Det fanns så många goda matstånd och det var dessutom hur billigt som helst! Vi sprang runt där bland allt folk och köpte olika korvar, ostar, oliver, frukt, bröd osv. Jag älskar saluhallar och den här var verkligen värt ett besök! Lite senare på kvällen hade vi det så här mysigt hemma i lägenheten 
 
Tänd brasa och massvis av god mat. Bästa kvällen!


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?