HAGA

2016-10-30 /  21:52:20
Den här soliga söndagen har jag och mina två systrar spenderat med att strosa runt i Haga! Jag älskar verkligen dom mysiga kullerstensgatorna och alla små affärer som finns där. Sedan gick vi mot Andra lång och tog en lunch som för min del blev köttbullar, mos och brunsås. Älskar husmanskost! Nu ska den här söndagen avslutas med lite mys här hemma för att ladda upp inför en ny arbetsvecka. Hoppas ni haft en fin helg!

TIMBERLAND

2016-10-28 /  19:07:00
 
 
Häromdagen slog jag till på dom här skorna och för första gången på länge så känns det inte så tungt att en kall vinter väntar.. Jag funderade först på ett par svarta, men efter lite om och men föll jag mer för dom i den klassiska färgen. Ska köpa någon fin jacka med och sedan är jag redo för vintern!

BROOKLYN BRIDGE

2016-10-27 /  21:23:00
En kväll i New York spenderade vi med att promenera över Brooklyn Bridge! Det kan ju kännas väldigt turistigt men det är faktiskt en speciell känsla att gå över bron och få se Manhattans skyline. Den är ju så himla fin med! Någon dag måste jag tillbaka.
 
På vägen tillbaka över bron när solen precis gått ner & fullmånen visade sig.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?