PURPOSE TOUR

2016-10-02 /  00:05:08
Har suttit här en bra stund nu och funderat på hur jag ska beskriva den här känslan. Känslan av att stå och hoppa av lycka samtidigt som man skriksjunger till varje låt och har sin idol några meter ifrån sig. Jag är så glad för att jag har fått uppleva det här. Jag kollade tillbaka i mitt arkiv och hittade det här inlägget från när jag var på Believe Tour och jag minns hur lycklig jag var då. Även om Justin fått dåliga recensioner efter konserterna och många verkar vara besvikna så får vi ha perspektiv på att han inte verkar må så bra just nu. Jag tror att alla vi som följt honom under alla dessa år och fick äran att vara på konserten hade en utav dom bästa stunderna i våra liv. Det hade iallafall jag.
 
+ Bästa låten: Life is worth living (älskar den låten, han gjorde den så fin!!)
+ Högsta skriket: När Justin går ut på plattformen med studsmattan till låten Company och jag inser att han kommer stå i princip rakt över mig. Blev helt galen, haha!
+ Bästa dansen: Till låten Let me love you, då dansade verkligen hela arenan!!
+ Mest känslor: När Baby sattes igång, det var liksom där allting började och nu är vi här?!
 
Okej, det blev väldigt många utropstecken(!!!) haha. Var någon av er på konserten? Vad tyckte ni?

Kommentarer
Elin

Jag var på konserten i fredags och jag kan fortfarande inte förstå att jag sett honom!! Konserten var sjukt bra och absolut en utav de bästa dagarna i mitt liv!!

Finner inte riktigt ord men känslan av att följt honom i flera år och se han live. Älskar honom så mycket ❤️

Svar: Håller helt med dig! ❤️
Isabella Johansson

Datum: 2016-10-02 | Tid: 01:51:29
Hemsida:
Linnea

Jag var också där, och även fast det var en fantastisk show, så gjorde det lite ont i hjärtat att se den. Jag tyckte det märkes så väl att han inte mår bra och för mig förstörde det lite av upplevelsen.

Svar: Åh du har rätt. Gör ont i hjärtat av att se honom må dåligt. :(
Isabella Johansson

Datum: 2016-10-02 | Tid: 16:06:29
Hemsida:
MALIN

Skönt att du var nöjd med konserten! Kram

Datum: 2016-10-02 | Tid: 19:09:19
Hemsida: http://malinkirstine.se
Julia

Var inte där, men tycker det är tråkigt att folk liksom "skäller" på honom om det är uppenbart att han inte mår bra. Förstår att folk betalat pengar och blir besvikna om det inte uppfyllde deras förväntningar, men han är bara en människa precis som vem som helst. Samma med Marie Fredriksson, att folk hade mage att kritisera hennes framträdande hon gjorde efter att ha varit svårt sjuk. Trist med folk som har så låg empati.

Datum: 2016-10-02 | Tid: 23:26:29
Hemsida:
Alexandra

Åh vilken fantastisk känsla!

Datum: 2016-10-03 | Tid: 11:14:22
Hemsida: http://nouw.com/alexandra_wiberg
Ellen Lindberg

Så fint att läsa detta, se don glädje inför konserten. Jag var inte där och har i princip bara läst negativa recensioner till höger och vänster, fint att bryta av med detta inlägg.

Datum: 2016-10-05 | Tid: 09:41:06
Hemsida: http://lindbergellen.webblogg.se/
Sandy

Hei fra Norge! Jeg har fulgt bloggen din i mange år, og elsker hver eneste oppdatering. Måtte legge inn en kommentar på dette innlegget! Har vært like mye kritikk rundt konserten i Norge, men sitter igjen med SAMME følelser som deg :-) Har også Justin han fra begynnelsen og har vært så overveldet av alle følelsen i etterkant. Rett og slett en helt fantastisk opplevelse. Stå på, du er herlig!

Datum: 2016-10-05 | Tid: 11:49:50
Hemsida:
rememberthiis.blogg.se

Oh va kul o få se honom :D

Datum: 2016-10-08 | Tid: 10:35:04
Hemsida: http://rememberthiis.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?