WILLIAMSBURG

2016-10-19 /  22:15:42
Åh, den här kvällen! Så mysig. Det hade regnat och varit grått väder hela dagen (= vi hade ägnat dagen åt att shoppa loss) så på kvällen bestämde vi oss för att gå över Williamsburg bridge till Brooklyn. Jag hade hört att det området skulle vara mysigt och att dom skulle ha goda burgare där. Det tog ett litet tag att promenera över bron (som var rosa, hur fin?!) och när vi väl hade kommit över hade det spruckit upp litegrann mellan molnen vilket gjorde att himlen blev helt rosa/lila precis vid solnedgången. Efter en regning dag var detta ett perfekt avslut, trodde knappt mina ögon för det var så vackert. Sedan gick vi och käkade urgoda burgare och milkshakes på DuMont Burger. Tips!

Kommentarer
rebecca

nice!

Datum: 2016-10-20 | Tid: 10:27:45
Hemsida: http://spaceherosuits.webblogg.se
Malin

Hej fina Isabella! Jag har en fråga! Din tavla som du har med datumet du och din pojkvän blev tillsammans på, visst gjorde du det i Photoshop? Hur gjorde du för att få bilden i den storlek du vill ha sedan? Stor kram!

Svar: Jag gjorde den så högupplöst som möjligt och beställde sedan storlek 50x50cm på någon fotosida på nätet (kanske var det fujifilm? minns inte riktigt). Blev riktigt bra tillsammans med 50x50 ramarna på Ikea som knappt kostar någonting! :)
Isabella Johansson

Datum: 2016-10-22 | Tid: 23:52:14
Hemsida:
Tuva

Jag älskar din blogg! Du gör så roliga och häftiga resor och tar så fina bilder!

Svar: Så kul att höra!! :)
Isabella Johansson

Datum: 2016-10-24 | Tid: 07:20:42
Hemsida: http://tuvalantz.wordpress.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:


Skriv din kommentar:

Trackback

Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?