CARRIE'S PLACE @ PERRY STREET

2016-09-30 /  12:37:20
Jag som har varvat serien Sex and the City gång på gång var bara tvungen att springa hit en morgon för att få stå på samma gata som Carrie bodde på för att blicka upp mot trappan och lägenheten. 66 Perry Street är adressen. Gatan och området var så himla fint och lugnt och tydligen bor Sarah Jessica Parker här i närheten på riktigt! Tycker verkligen man ska ta sig en rundtur i West Village om man besöker New York och självklart passa på att springa förbi trappan om man är ett SATC-fan.. ;)

BUBBY'S

2016-09-27 /  22:02:35
Bilder från två olika dagar och två olika besök på Bubby's. Ja, det var faktiskt så goda pannkakor att vi gick tillbaka två gånger! Annars brukar jag aldrig gå tillbaka till samma matställe när jag är ute och reser då det enligt mig finns så mycket mer att upptäcka. Men den näst sista dagen ville vi ha ett säkert kort och vi gillade verkligen det här stället, både vad gäller menyn och lokalen. Dessutom låg det nära vårt hotell vilket gjorde det ännu bättre. Känns som jag bara åt pannkakor och våfflor till frukost hela veckan, älskar verkligen det! Så, här fick ni ett litet matställe-tips. Kommer även göra ett till inlägg med tips där dom hade supergoda hamburgare!

TOP OF THE ROCK

2016-09-25 /  22:08:00
Vi startar med det mest klassiska inlägget från New York: Top of The Rock! Vi åkte upp hit samma dag som vi landat och det var ett perfekt sätt att starta hela resan på. Att vi fick uppleva en underbar solnedgång över alla skyskrapor gjorde det inte sämre precis. På ena sidan var det utsikt mot Empire State Building och på den andra såg man ut mot Central Park. Allting var verkligen så stort och mäktigt. Det här bara måste upplevas.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Twitter
+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?