VALBORG

2017-04-30 /  17:40:27
 
Hej på er! Igår var vi inne i lägenheten hela dagen då jag inte kände mig alls kry (pojkvännen har även varit sjuk flera dagar i rad) men idag hade vi lite energi för att ge oss ut i solen! Vi åkte in till Seminarieparken för att kika på körsbärsträden, dock var vi lite sent ute i år. Det kändes som en del hade försvunnit. Sedan promenerade vi till Yoghurtbar i Linné och köpte lite frozen yoghurt, så gott! Nu ska vi åka till min storasyster för att grilla och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en fin Valborg 💘
 
Idag har jag på mig: keps + skärp från H&M, jacka + tröja från Ginatricot, jeans från Monki och skor från Zalando.

PINK LACE DREAM

2017-04-27 /  12:35:11
In collaboration with ginatricot
 
Kolla in den här rosa spetsdrömmen! Den kommer jag använda i sommar när jag vill känna mig lite extra fin. Perfekt att man kan klä upp klänningen med ett par klackar eller som jag gillar det; en lite mer avslappnad look med ett par sandaler. Klänningen tillhör Ginas Exclusive Collection som släpptes idag! Den finner ni online här och i utvalda butiker.

BULLS AND DOGS

2017-04-23 /  18:16:49
Första riktiga inlägget från Amsterdam och först ut är det här milkshake-drömstället! Dom ska även vara kända för sina goda korvar men tyvärr var vi fortfarande mätta efter frukosten så vi svängde bara förbi för en milkshake. Helt okej det med! Visst ser den drömmig ut? Adress: Bulls and Dogs, Van Woustraat 58.


Hej! Jag heter Isabella, född 1993 och bor i Göteborg. Jag älskar att fotografera med min Canon EOS 6D, ständigt leta efter nya resmål för att upptäcka världen, inreda vår lilla lägenhet på 41 kvadrat, shoppa och gå på konserter. Om dagarna arbetar jag inom akutsjukvården som undersköterska i hopp om att göra någon skillnad. Välkomna hit!

kontakt: tinkerbella.blogg@hotmail.com

+ Instagram
+ Bloglovin'
+ TRANSLATE?